Tikrulin pomppuilut Ikuista oppimista on elämä

kaupallinen stevia versus aito kasvi

Ja jälleen kerran hyökätään stevian kimppuun ja yritetään lytätä se samaan syssyyn aspartaamin ja muiden keinotekoisten makeuttajien joukkoon.

On totta, että kaupallinen stevia on pahempi kuin aspartaami, sitä en kiellä vaan se pistää miettimään että onko jokaikinen kasvi pilkottava ja tuhottava pieniin osasiin jotka voidaan patentoida? Kaupallista steviaa ei oikeastaan voi väittää kirkkain silmin steviaksi, se on vain yksi osa steviasta!

Miksei vain voida käyttää koko kasvi? Ei Luoja ole luonut steviaakaan pilkottavaksi ja patentoitavaksi, vaan syötäväksi sellaisenaan, täydellisenä kasvina, jossa ei ole mitään liikaa eikä mitään liian vähän.

Tai sitten: kuka käyttää makeutusaineita huolettomasti??? En kyllä itsekään laske grammoja makeutusaineiden osalta, mutta jonninnäköinen tuntemus on että mikä on liikaa ja kyllä sen yleensä olossa huomaa jos tarkkailee oloaan.

No siitä päästäänkin näppärästi aikaan, mitä ei ole enää olemassa. Ei siis yksinkertaisesti ole aikaa tutkailla itseään, toisia ihmisiä tai ympäristöään. Tämä on surullista, mutta siihen voi itse, onneksi, vaikuttaa!!! Tosin ympäröivä maailma ei siitä tykkää :D

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän markkuhuusko kuva
Markku Huusko

Kiitos blogiavauksesta, mutta voisitko laittaa tunnistettavamman kuvan profiiliisi. On täällä keskusteluohjeissa: https://oma.uusisuomi.fi/keskusteluohje